La tercera temporada d'Orange is the New Black, la popular sèrie sobre la vida en una presó de dones, s'emetrà a Canal + Series Xtra a partir d'aquesta nit en versió doblada i en versió original amb subtítols. En aquesta nova entrega de la ficció, les dones de la presó de Litchfield posen a prova les seves creences i la seva lleialtat, i cada personatge ha de decidir en què o en qui confiar per suportar el seu dia a dia entre reixes, segons informa Canal+.

Aquesta nova temporada compta amb noves cares, com l'actriu, model i estrella mediàtica Ruby Rose en el paper de Stella Carin, personatge que arriba per sembrar més discòrdia entre Piper i Alex; Mary Steenburgen (Regreso al futuro III, Rockefeller Plaza) com la mare de George "Pornstacho" Mendez, i l'actriu Lori Petty (Le llaman Bodhi, Ellas dan el golpe), que ja va tenir una breu aparició al principi de la segona temporada. A més, també arribarà al centre un personatge inspirat en la mediàtica figura de Martha Stewart.

A mig camí entre el drama i la comèdia, la sèrie guanyadora amb tres premis Emmy i nominada a quatre Globus d'Or, es basa en les vivències reals de Piper Kerman escrites en un llibre autobiogràfic, i tracta temes com l'homosexualitat, el racisme, les injustícies del sistema penitenciari nord-americà o la corrupció policial.

Orange Is the New Black segueix comptant amb un dels repartiments femenins més corals i nombrosos de la televisió, encapçalat per Taylor Schilling, nominada al Globus d'Or pel seu paper, i Laura Prepon, que torna a cobrar protagonisme aquesta temporada en el paper d'Alex Vause. Completen el repartiment Uzo Aduba, Kate Mulgrew, Danielle Brooks o Natasha Lyonne. El passat mes d'abril Netflix va renovar la sèrie per a una quarta temporada, que arribarà el 2016.