El nou programa d'entreteniment de Tv3, Salpem!, que recorrerà el litoral català des de Sant Carles de la Ràpita fins a Roses durant vuit capítols, s'estrenarà avui a dos quarts de nou del vespre amb una primera entrega que s'iniciarà justament en aquesta Estació Nàutica de les Terres de l'Ebre. Dirigit i presentat per Marta Gibert, aquest espai mostrarà les experiències tant vitals com professionals o d'oci, dels diversos personatges que hi vagin apareixent.

Des d'un vaixell que farà de plató en cada capítol se salparà d'una estació nàutica diferent. En total la reportera Marta Gibert farà vuit travessies pel litoral, acompanyada d'un convidat amb vincles directes amb cadascuna de les zones i, una vegada a bord, hi parlarà de la seva relació amb el mar i amb la zona. Després de fondejar, tots dos faran una capbussada o es prendran una cervesa, i donaran pas a diversos reportatges sobre els atractius turístics, esportius, culturals, gastronòmics i socials del territori.

Alguns dels personatges que acompanyaran la presentadora en els recorreguts marítims seran: Arturo Gaya, també conegut com Quico el Célio; el Mag Lari; Núria Solé, periodista i presentadora de TV3; l'actor Toni Albà; Bernat Costa, el doble oficial de Johny Deep; Lluís Llach; Gemma Nierga, i Cèlia Vela, dissenyadora de moda.

A més, en el programa es veuran imatges dels ports i del litoral català captades amb dron que aportaran una visió subjectiva. També la música tindrà el seu paper en el programa, ja que totes les cançons que s'escoltaran al llarg dels vuit capítols tindran a veure amb motius mariners, començant per una jota especialment composta per al programa pel grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.