Atresmedia Televisió va presentar ahir a l'equip que formarà les retransmissions de la UEFA Champions League, que s'emetrà sota la marca Champions Total a Antena 3. Encara que Telefónica va intentar fins a l'últim moment aconseguir tots els drets, la Lliga de Campions seguirà sent gratuïta fins a 2018, ja que Atresmedia TV va adquirir els drets d'emissió en obert per a les temporades: 2015/16, 2016/17 i 2017/18.

Aquest nou equip, que narrarà les trobades, recollirà tota la informació prèvia i posterior a cada partit i analitzarà i resumirà cada jornada de la Lliga de Campions, estarà format per: Matías Prats, Josep Pedrerol, Antonio Esteva, Manu Sánchez, Susana Guasch i Mariano Sancha.

Estrena del programa

El nou equip de Champions Total s'estrenarà el proper 11 d'agost, en la trobada de la Supercopa de la UEFA que enfrontarà el FC Barcelona (campió de la Champions) amb el Sevilla (vencedor de l'Europa League). I és que, a més dels partits que configuren la UEFA Champions League, s'emetrà la gran final, així com la Supercopa de la UEFA, que enfrontarà el campió de la Champions amb el de l'Europa League.