La cinquena temporada d'Americana Horror Story: Hotel ve carregada de més por i de novetats. Segons ha afirmat l'autor de la sèrie, Ryan Murphy, els nous capítols seran més horrorífics i foscos que els anteriors però seran menys sagnants. A més, admet que ha tingut dificultats per escriure aquesta nova temporada, ja que s'exposa a «pors i fòbies personals».

Una de les novetats són l'aparició de la super model Naomi Campbell i la cantant Lady Gaga. Campbell, que comença el rodatge la pròxima setmana, serà una coneguda editora de moda que farà pagar un alt preu per les seves crítiques. El personatge de Campbell s'enfrontarà a Lady Gaga, qui tindrà un paper molt lligat a la moda, i potser per aquesta raó xoquin les dues artistes i provoquin escenes de tensió i dramatisme.

Tot i que Murphy no ha volgut revelar més detalls, American Horror Story s'estrenarà a l'octubre a la cadena FX amb el repertori d'actors habituals com Angela Bassett, Matt Bomer, Evan Peters, Kathy Bates, Denis O'Hare, Finn Wittrock i Lily Rabe, qui tindrà un paper destacat perquè interpretarà una assessina en sèrie.

Naomi Campbell a la televisió

Aquesta no és la primera vegada que la reina de les passarel·les Naomi Campbell s'exposa davant les càmeres. Els espectadors ja la van poder veure com a jutgessa al reality show The Face i la supermodel tenia la intenció de protagonitzar el seu propi programa I'm Naomi Campbell, on vol mostrar el seu dia a dia mentre passa les hores amb les persones més famoses i influents del món. També es va poder veure a la model britànica actuant en la sèrie Empire, en la qual interpretava el paper de Camilla, una dissenyadora de moda molt seductora involucrada sentimentalment amb Hakeem (Bryshere Gray), un noi molt més jove que ella i amb gran poder.