"La Riera" tanca avui temporada amb la mort d'un personatge clau

En l'últim capítol de la sèrie de TV3, en Balló es veurà acorralat i estarà disposat a morir matant

26.07.2015 | 00:00
En Balló protagonitzarà una de les trames de l´últim capítol.

Com cada estiu i coincidint amb el període de vacances, la sèrie de sobretaula de TV3, La Riera, s'acomiada dels espectadorstancant temporada. Enguany ho farà amb un últim capítol especial que s'emetrà aquest nit a les 22.40h i que tindrà un desenllaç fatal en el qual morirà de manera imprevista i violenta un dels personatges principals que ha estat present a la ficció televisiva des de fa més de cinc anys. En aquest capítol, que serà més llarg del que és habitual, la Mercè tindrà una altra de les seves actuacions estel·lars. Manipuladora com és, idearà un pla sibil·lí per aconseguir el seu propòsit de conservar l'Elvira amb ells després del retorn de la Cristina.
D'altra banda, l'Ernest i en Sergi decidiran desfer-se de La Barra condicionant així el futur del seu germà Lluís i del cuiner, en Pitu. També en Claudi i en Balló, eterns rivals, tindran un paper clau en la trama: en Balló es veurà acorralat, disposat a morir matant.
En l'univers de les parelles, es veurà com acaben en Sergi i la Maribel, la Cristina i l'Enric, en Balló i l'Amat, en Lluís i la Tilda, l'Ona i en Salva... Per citar-ne alguns dels que experimentaran canvis i viuran moments que aniran de molt feliços a dramàtics, segons els casos.
Amb 1.156 capítols emesos i 60.000 hores de gravació, de moment han passat per la sèrie 200 protagonistes; 900 actors de repartiments -dels quals 600 han estat només capitulars- i un total de 14.000 figuracions.

Nous personatges
La pròxima temporada començarà el 7 de setembre i incorporarà 14 nous personatges entre els quals destaquen Montse Guallar, Josep Linuesa o Sergio Caballero.
La veterana Montse Guallar -vista a Infidels i El cor de la ciutat- donarà vida a Maria Monclús, una diputada en actiu de caràcter fort que s'enfrontarà a la Lídia (Anna Sahun).
D'altra banda, Linuesa serà Frederic Enguita, un alt directiu d'una entitat bancària i Caballero encarnarà Pau, un pare de tres fills de classe mitjana ques es quedarà a l'atur.
També s'incorporaran a la sèrie personatges adolescents i es rodaran en diversos escenaris exteriors de l'entorn de Sant Climent com: Arenys de Mar, Mataró i Sant Cebrià de Vallalta, entre altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema