Després de set anys allunyada del personatge que ha marcat la seva carrera i li va donar la popularitat, l'actriu Irene Visedo es torna a posar a la pell de la filla gran de la família protagonista de Cuéntame como pasó, Inés Alcántara. Interpretada en els últims temps per l'actriu Pilar Punzano, qui comença una nova etapa, segons Televisió Espanyola, la primogènita dels Alcántara torna a ser qui des dels seus inicis a l'any 2001 i fins el 2008 quan va deicidir centrar-se a la seva cinematogràfica.

En els últims anys, Irene ha realitzat altres projectes en la televisió i en el cinema com ara la seva última aparició en la pel·lícula de Leticia Dolera, Requisitos per ser una persona normal, a més de publicar el seu primer llibre Sencillamente Mindfulness.

La dissetena temporada de la sèrie es rodarà el pròxim setembre, ambientada a l'any 1984, i en la qual la filla gran de Antonio i Merche, d'esperit inconformista, encarna a la generació de dones que es rebel·la contra les convecions socials d'Espanya. Tot i començar en una perruqueria de barri, Inés Alcántara és la primera a portar minifaldilla i viatjar a Londres de la família, i buscar un canvi vital a través de la seva vocació com a actriu.