València ja treballa per reobrir Canal 9 el proper 9 d'octubre

29.07.2015 | 10:11
Ximo Puig.

Ja fa dos anys que el canal autonòmic de la Televisió valenciana, Canal 9, va deixar d'emetre i va tancar les seves portes però el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, té la intenció de reobrir-lo el pròxim dia nou d'octubre d'aquest any. El líder socialista reafirma que està disposat a tornar a obrir el Canal 9 com un nou model de televisió però hi haurà dificultats i complicacions en l'intent de reinaugurar el canal valencià. Puig vol tornar la televisió pública «com abans millor tot i la legalitat».
A més, el president de la Generalitat Valenciana ha criticat l'anterior model de televisió durant l'etapa del Partit Popular i que faria tot el contrari. Així, explica que la nova televisió valenciana seria sostenible, innovadora i comple?tament renovadada en tots els àmbits. El presi?dent Puig busca un model plural i amb poc personal que creï un contingut adequat i de qualitat, i també ha remarcat «enfortir un ecosistema informatiu».
Al novembre es compleixen dos anys que el Canal Nou va deixar d'emetre, quan el Govern valencià de Alberto Fabra va decidir finiquitar-la i al cap de ben poc, a les Corts es va aprovar una llei pel seu tancament, deixant sense feina un miler de treballadors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema