EL president de la productora HBO, Michael Lombardo, ha anunciat que Joc de trons, la seva sèrie estrella i basada ens els llibres best sellers fantàstics Una cançó de gel i foc de George R.R. Martin, tindrà almenys fins a vuit temporades.

En les seves declaracions, Lombardo ha afirmat que arribar a set temporades i «acomiadar-se» mai ha estat part dels seus plans ni en les converses internes mantingudes. A més, el president ha declarat que «la pregunta és quan méslluny, més enllà de la setena temporada, podem arribar».

Encara que els reponsables creatius de la sèrie, David Beniogg i Dan Weiss, en el passat havien declarat en diverses ocasions que els seus plans inicials eren rodar set temporades de la sèrie, sembla ara que tindrà més continuitat. Segons el seu plantejament inicial, Joc de trons estava estructurat per extendre's fins a una setena temporada. Ara per ara, Michael ha exposat que encara hi ha grans històries per explicar en una preseqüela. Lombardo ha volgut deixar clar que és cert que existeix un interès cap a aquesta possibilitat, la prioritat d'HBO és centrar-se a continuar el seu gran èxit. La cadena americana ja ha confirmat que es gravaran vuit temporades. La sisena temporada tindrà alguns escenaris a la ciutat de Girona.Ja fa mesos que es parla que la sèrie americana Joc de trons gravarà la sisena temporada a la capital gironina. Els preparatius a la ciutat ja han començat i molts establiments es posen en marxa per adequar els seus aparadors per a l'ocasió.

Els hotels ja tenen reserves de l'equip de rodatge i dels personatges, cosa que provocarà un gran impacte econòmic a la zona. A més, a finals de juny més de 5.000 persones van assistir els càstings per poder ser un integrant més a la sèrie. HBO va poder observar com Girona té un gran potencial. Un dels llocs escollits per començar a rodar la història dels set regnes ha estat l'església de Sant Pere de Galligans i afegint els carrers pròxims a la Catedral.

L'equip de producció no només va quedar encantat pels llocs idíl·lics que ofereix la ciutat gironina, sinó també per la col·laboració per part de l'Ajuntament local i les institucions oficials.