Mediaset retira al grup Mandarina la producció del seu magazín «Las mañanas de Cuatro»

01.08.2015 | 00:00

Mediaset España ha decidit treure de la producció del magazín Las mañanas de Cuatro el grup Mandarina. D'aquesta forma és el segon programa que Mediaset li treu, després de prendre la decisió de traslladar Un tiempo nuevo a Cuatro, el grup també va decidir canviar la productora donant-ho a Cuarzo. El grup ha comunicat que serà el departament d'informatius qui s'encarregaràn de la seva producció a partir de la pròxima temporada, ja que es tracta d'un programa polític i així crear una sintonia entre les dues àrees.
Las mañanas de Cuatro és el primer programa matinal de la cadena, que va néixer el 2006 i que fins ara ha tingut molts canvis. En aquells moments era Plural Entertainment, productora del Grup Prisa, l'encarregada de desenvolupar el magazín. Tot i que amb la fusió entre Telecinco i Cuatro va començar la seva marxa amb la traspassada Concha García Campoy al capdavant, qui es va mantenir fins a finals de 2010. En aquests moments, el programa matinal va passar a les mans de Marta Fernández, antiga reportera en els inicis del magazín, durant més de dos anys. El 2013, la presentadora va emigrar cap a l'equip de redacció d'Informatius Telecinco. Llavors, la producció va passar a mans de Mandarina, qui se n'ha encarregat fins ara juntament amb l'agència de notícies Atlas.
D'aquesta forma el programa presentat per María Teresa Campos segueix sent el punt fort de la productora. I a partir de la propera temporada es queden sense un espai que ha aconseguit assentar-se després de ser nombrosos els rostres que han passat als matins, fins arribar a Javier Ruiz, actual presentador.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema