La segona temporada d'"El ministerio del tiempo" es rodarà aquest agost

TVE ja prepara el dispositiu per començar a gravar el pròxim dia 17, amb tots els personatges

03.08.2015 | 00:00

Després de l'anunci de renovació per a la segona temporada d'una de les sèries d'èxit de l'any, El ministerio del tiempo es començarà a rodar el próxim 17 d'agost. És llavors quan l'equip tècnic i artístic es posaran mans a la feina per gravar disset episodis, segons ha confirmat el seu creador, Javier Olivares. D'aquesta manera, Televisió Espanyola i la productora CliffhangerTV gravaran conjuntament la sèrie de ficció, que en la seva primera temporada no va tenir unes audiències desorbitades, però que en la seva segona temporada es marca com a objectiu conquistar la crítica i crear una legió de seguidors a les xarxes socials.
S'espera que a partir del 2016 s'emetran els nous episodis amb les aventures dels personatges d'Aura Garrido, Rodolfo Sancho i Nacho Fresneda, entre d'altres. Ciència-ficció, drama, comèdia, història, són els elements que composen aquesta sèrie d'aventures de Televisió Espanyola. Els protagonistes no són super herois, sinó gent normal exposada a situacions que no són quotidianes i que intentent donar un coneixement amè de la Història d'Espanya. A l'anterior temporada, cada capítol viatjava a un moment de la Història i en paral·lel, mostrava trames personals de cada personatge els quals havien d'assumir noves i trepidants situacions.

Novetats de la temporada
Javier Olivares no ha volgut donar gaires detalls per tal de no fer cap spoiler, però ha exposat que es produirà l'arribada d'un nou agent al Ministeri, reclutat al 1981.
Pel que fa a la narració, no es mantindrà l'esquema d'un personatge històric per capítol, sinó que s'intercalaran amb una època determinada, com va succeir amb l'episodi d'Isabel II.
Amb respecte a l'equip creatiu, Olivares i Anaïs Schaaff tindran sota les seves ordres un equip de guionistes compost per Peris Romano, Javier Pascual, Diana Rojo i Juan José Muñoz, amb la col·laboració de Diego San José, qui va estar present a la gravació d'una de les pel·lícules més taquilleres d'Espanya, Ocho apellidos vascos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema