Després de setze anys presentant el noticiari de la cadena nord-americana Fox, The Daily News, Jon Stewart s'acomiada del programa. L'humorista nord-americà ha guanyat divuit premis Emmy, i el seu comiat suposa, per a molts, la fi d'una era en la informació satírica televisiva.

Fa uns dies, FOX News feia públiques unes trobades que van mantenir fa anys Stewart i Obama. Segons la Casa Blanca, aquestes reunions es van fer públiques però ningú els va parar esment. Però la notícia va ser aprofitada per alguns espais de la cadena conservadora per atacar el presentador assegurant que «serveix ideològicament l'administració Obama».

Davant d'aquesta situació, el presentador Stewart no s'ha reprimit i ha carregat en contra de la Fox, assegurant que la hipocresia de la cadena «no és un error en el model de FOX News, és la característica principal. El vostre treball és desacreditar qualsevol font de crítica que pugui embrutar el partit conservador sotmetent-los a estàndards que vosaltres mateixos heu abandonat en els vostres principis com a cadena». A més, amb unes dures paraules, ha defensat que les seves crítiques a Obama mai van ser tan dures com les que va fer la Fox al president Bush.