Fear the Walking Dead és la germana petita de la sèrie nord-americana creada per Robert Kirkman, que s'estrenarà la matinada del 23 al 24 d'agost al canal AMC Espanya, simultàniament amb els Estats Units, un drama que explora l'apocalipsi zombi des dels ulls d'una família desestructurada.

La nova ficció nord-americana, que abasta el període de temps en què el món està començant a enfonsar-se, just abans que el protagonista de la sèrie original i del còmic Rick Grimes, The Walking Dead, es desperti del coma que el va mantenir immòbil durant quatre setmanes. Fear està protagonitzada per Kim Dickens, que interpreta Madison Clark, una orientadora escolar, vídua i amb dos fills (Nick i Alicia); i Cliff Curtis, en el paper de Travis Manawa, parella de Madison, professor d'anglès en el mateix institut, divorciat i amb un fill adolescent (Chris) que acaba de mudar-se a viure amb ella.

«La gran ironia de la sèrie és que l'apocalipsi els força a mantenir-se junts, per bé o per mal», explica Dave Erickson (Sons of Anarchy), cocreador i coguionista al costat de Robert Kirkman. Una família «normal», però «imperfecta», protagonitza una sèrie que amb l'arribada de l'apocalipsi revelarà un fosc passat que Madison havia intentat ocultar, però que en el nou món serà impossible.

L'argument se centra en la història de dues llars trencades que s'han unit i tracten de conformar una família per portar una vida normal. Aquests es veuran obligats a relacionar-se amb una altra família molt diferent de la seva: Els Salazar. Daniel Salazar (Ruben Blades), la seva dona Griselda (Patricia Reyes) i la seva filla Ofelia (Mercedes Mason) són immigrants centreamericans que es van traslladar als Estats Units després de la guerra de finals dels anys 70.