La cadena de televisió Fox confirma que la sèrie de ficció Prison Break continuarà amb una seqüela de deu episodis, a més a més, revela que el creador de Empire farà un nou drama musical i va mostra un video exclusiu del retorn de X-Files.

Gary Newman, copresident i codirecteor executiu de Fox Televisió, va asegurar que el creador de Prision Break, Paul Scheuring, treballa a la trama i que els actors Dominic Purcell i Wntworth Miller tornaran als seus personatges. Els dos actors van interpretar els dos germans amb problemes amb la justícia que feien els possibles per escapar d'unes quantes presons durant les quatre temporades que va durar la sèrie entre els anys 2005 i 2009. Dana Walden, la copresidenta i codirectora de la cadena, va desvetllar que la historia començarà «alguns anys després» dels esdeveniments amb què acaba l'última temporada del programa.

També va desvetllar una seqüència de X-Files, on Fox Mulder i Dana Scully es retroben i mantenen una discussió on els dos personatges reiteren els seus diferents punts de vista sobre els expedients secrets del Govern nord-americà, després que Mulder recuperés el seu interès a descobrir on els amagaven.