A mitjans de juliol la cadena MTV va anunciar la gravació del seu nou reality, Ibiza shore, a càrrec de Magnolia TV amb els participants programa espanyol de Gandia Shore i de la versió mexicana Acapulco Shore, i una «sorpresa arribada des d'Itàlia i Brasil». El rodatge constava de catorze emissions, igual que la versió valenciana de Gandia, amb vuit joves disposats a passar-s'ho bé.

Però, des dels inicis ja va sorgir oposició per part de les institucions oficials i dels habitants locals. El Consell va amenaçar d'inspeccionar les vivendes i els establiments turístics que hi col·laboressin. El consell balear va rebutjar la proposta per la imatge que Ibiza Shore donaria a l'illa. «Hi ha molts Shores més allà d'Eivissa», indica l'institució oficial sobre aquest espai que, a grans detalls, es basa a seguir els amors i vivències d'un grup de joves de vint anys que conviuen durant un mes en una localització coneguda pel seu ambient festiu. El consell està molt agraït per la forta pressió de les empreses locals que han fet els possibles perquè no es gravés.

A més, van tenir el suport de més de 2.000 eivissencs que van signar una carta enviada a MTV en la qual deia que no volien «Ibiza Shore, i exigim boicot total des de les institucions eivissenques i empresaris de l'illa, i que se'ls denegui qualsevol permís que demanin (i que és obligatori) per gravar als carrers i llocs públics de l'illa». El seu missatge era clar: «Si alguna cosa no necessita Eivissa és seguir vinculant el seu nom a aquest tipus d'iniciatives, impulsores d'un tipus d'imatge que poc o gens aporta més enllà d'actituds i comportaments pujats de to».

Tot i que, els productors d'Ibiza Shore han donat les gràcies a totes aquelles persones que «han volgut col·laborar amb nosaltres i esperem poder seguir treballant junts de nou en el futur» s'han limitat a assenyalar que «la resta de detalls sobre el futur dle programa es coneixeran més endevant».

Encara que queda anul·lada la gravació del programa que hauria d'haver començat aquest mes d'agost i prolongar-se fins al setembre, la cadena continuarà buscant algun altre emplaçament que vulgui acollir el rodatge d'aquest programa. De moment, es mantenen en secret les futures localitzacions amb què treballa la cadena musical.