L'actor Hugo Silva fitxa per la sèrie de TVE "El Ministerio del Tiempo"

La reeixida ficció començarà el rodatge de la seva segona temporada el proper 17 d'agost

09.08.2015 | 07:18
Hugo Silva: un fitxatge estrella.

Després de convertir-se en un dels grans èxits de la passada temporada, Televisió Espanyola es troba ultimant els detalls de la nova temporada d'El Ministerio del Tiempo. Les noves entregues de la ficció començaran a rodar-se el proper 17 d'agost i, entre les seves principals novetats destaca la incorporació d'Hugo Silva.
La notícia sobre el seu fitxatge de la sèrie es va destapar aquesta setmana, després que l'actor pugés una foto al seu perfil de la xarxa social Instagram, on apareixia sotmetent-se a una sospitosa sessió de perruqueria i maquillatge, i amb les etiquetes #pruebas #ministerio i #tiempo. L'actor va esborrar als pocs minuts la fotografia intentant no deixar cap rastre, però ja era tard. La noticia sobre la seva incorporació a la sèrie de ciència-ficció sobre viatges en el temps, es va escampar com la pólvora per les xarxes socials.

Un paper episòdic
Per ara es desconeix quin serà el paper que interpretarà Hugo Silva a la ficció, tot i que segons una informació del portal FormulaTV, es tractarà d'una col·laboració episòdica. Segons suggereix una informació del diari El Comercio, al llarg de la nova entrega els protagonistes hauran de fer front a alguns dels esdeveniments històrics com les aventures del Cid, les aventures de Napoleó Bonaparte a Espanya o les vivències de Miguel de Cervantes. Amb aquesta informació, es poden fer les primeres hipòtesis sobre quin serà el paper que interpretarà l'actor, que es va donar a conèixer a nivell nacional amb la comèdia d'Antena 3 Los hombres de Paco.
La segona temporada de la sèrie, que va ser renovada per Televisió Espanyola després de recollir uns índex d'audiència magnífics i rebre nombrosos reconeixements per part de la crítica i el públic, constarà d'un total de 13 entregues que tornaran a estar firmades per la parella formada per Javier Olivares i Anaïs Schaaff. La nova temporada seguirà comptant amb el mateix trio protagonista i s'estrenarà previsiblement a principis de l'any vinent.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema