Telecinco acaba el rodatge de «El padre de Caín», la sèrie sobre el llibre de Rafael Vera

11.08.2015 | 07:15
Quim Gutiérrez serà el protagonista de «El padre de Caín».

Un destí voluntari la caserna de Intzaurrondo de Sant Sebastià als anys vuitanta i un convuls escenari on es veu obligat a enfrontar-se al terrorisme d'ETA més cruel, marcaran la vida d'un jove tinent de la Guàrdia Civil a la nova minisèrie El padre de Caín que Telecinco acaba de rodar i que està protagonitzada per Quim Gutiérrez, Aura Garrido, Oona Chaplin i Patxi Freytez. La ficció està basada en la novel·la homònima de Rafael Vera i està ambienta en els fets reals d'una Euskadi marcada per la lluita contra la violència etarra.
Dirigida per Salvador Calvo i amb guió d'Alejandro Hernández, la sèrie s'ha rodat en localitzacions naturals i d'altres més urbanes. Bona part del rodatge ha transcorregut a Astúries, a poblacions com Avilés, Gijón, Oviedo, Llanes i Nueva que representaran el barri vell i la localitat on viuen els protagonistes de la trama. A Madrid també s'han rodat imatges que figuren l'antic Hospital del Generalísimo, els jardins del temple egipci de Debod i les ribes del riu Manzanares. Bona part del rodatge també s'ha portat a terme en diversos racons de la ciutat de Sant Sebastià.

Un amor i una lluita
L'amor inesperat del protagonista interpretat per Quim Gutiérrez, Eloy, marcarà la història d'un tinent de la Guàrdia Civil obsessionat amb acabar amb el terrorisme al País Basc. El jove tinent, demòcrata i aventurer, escull com a primer destí voluntari la caserna de Intxaurrondo, en un moment molt convuls a Sant Sebastià on s'han convertit en una rutina els cotxes bomba i atacs amb metralletes, entre d'altres. Per aquest motiu, Eloy decideix deixar a la seva dona a la capital espanyola per així, enfrontar-se a la persecució «abertzale» i la violència d'ETA. Encara que, en mig d'aquest terror i por descobrirà una pacífica i acollidora ciutat de Sant Sebastià.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema