Tony Lara ha mort a l'edat de cinquanta anys quan assistia a la concentració anual de motocicletes en Sturgis, a Dakota del Sud. Era un veterà de pesca de crancs i capità del vaixell Cornelia Marie a Discovery Channel. Segons ha informat el xèrif Ron Marwin, el pescador va morir en una casa privada a la matinada del dissabte encara que es desconeixen les causes i s'està a l'espera dels resultats de l'autòpsia.

Lara es va unir a la tripulació del programa Deadliest Catch, «Pesca Radical», fa anys, després de la mort del capità Phil Harris als 53 anys, treballant a la pesca de cranc comercial a Kodiak, a l'estat d'Alaska, on el programa va augmentar l'audiència i es van convertir en un referent del canal. Tot i que el currículum de Lara al mar no va començar aquí, durant més de deu anys va treballar a la pesca de salmó i un bon amic del també mort, Phil Harris, que el va ajudar a construir el vaixell que fins ara, n'ha estat capità. El pescador sempre va afirmar que el seu objectiu era «pescar i poder portar el premi a casa».

Discovery Channel ha descrit al capità de Conerlia Marie com un professional de la pesca i aventurer, però sobretot, professional davant de situacions difícils.