La cantant nord-americana Britney Spears, de 33 anys, tornarà a la televisió amb un paper d'estrella convidada a la nova temporada de la sèrie Jane the Virgin, segons va anunciar ahir la mateixa diva pop a través del seu compte de Twitter. «Ens veiem a l'hotel aviat», va escriure Spears als protagonistes de la sèrie. L'actriu principal del programa, Gina Rodríguez, va respondre ràpidament a la cantant: «He caigut de la cadira literalment. No puc esperar a treballar amb tu, guapa! Això és increïble!», va tuitejar.

Jane the Virgin relata la vida de Jane Villanueva (Gina Rodríguez), estudiant de magisteri que treballa al New Miami Hotel i a qui la seva àvia (Ivonne Coll) li va deixar clares dues coses: les telenovel·les són la millor forma d'entreteniment i perdre la virginitat és el pitjor que li pot passar a una dona jove. Per això, la seva programada relació amb el seu promès, Michael (Brett Dier), amb qui planeja perdre la seva virginitat en el dia del seu casament, salta pels aires en una revisió ginecològica amb la qual resulta inseminada artificialment per error.

Casualment, l'esperma de l'accidentada inseminació pertany a Rafael (Justin Baldoni) qui a més de ser el propietari de l'hotel on treballa Jane, va ser un fugaç amor d'estiu anys enrere.

Jane The Virgin, adaptació nord-americà d'una telenovel·la veneçolana anomenada Juana la Virgen, creada per Perla Farías, estrenarà la seva segona temporada el dilluns 12 d'octubre als Estats Units. Per ara es desconeix quin paper interpretarà en les trames de la sèrie la cantant Britney Spears.