Televisió Espanyola ha acabat el rodatge de la seva nova sèrie Carlos, Rey Emperador, protagonitzada per Álvaro Cervantes, després de sis mesos de gravacions on han participat més de 200 persones. Un equip tècnic i artístic, amb la participació de Diagonal TV, han creat una història sobre Carles d'Habsburg, un dels homes més poderosos d'Europa, des de la seva arribada a Espanya el 1517 fins a la seva mort al monestir de Yuste.

Carles V va ser el fill de Joana I de Castella i Felip I El Formós, nét dels Reis Catòlics. Era un dels grans emperadors de l'època, ja que posseïa els regnes de Castella i Aragó, l'Imperi Romànic-Germànic, les terres conquerides a Amèrica, l'illa de Sicília i alguns territoris de l'actual Itàlia. Un personatge que ja va aparèixer en una altra ficció de la cadena, Isabel, un dels grans èxits de la 1 dels últims anys.

«Després de set mesos de rodatge i un any preparant el personatge, aquest és també el meu gran comiat. És una experiència que deixa petjada, amb una dimensió que no havia viscut abans. Tot el que he après, el nivell de rigor i el treball en equip, vull seguir posant-ho a la pràctica», ha explicat l'actor protagonista, Álvaro Cervantes.