La sèrie espanyola La que se avecina ja compta diverses setmanes de rodatge de la novena temporada, en què hi ha noves cares com Ernesto Sevilla, que passarà a ser un personatge fix. La comèdia de la productora Contubernio comptarà amb la participació d'un gran nombre d'actors, com Miguel Rellán.

Rellán torna a la televisió després d'haver participat en sèries conegudes com El Ministerio del TiempoÁguila Roja i la seva arribada a Mirador de Montepinar no serà fixa. El personatge de l'actor compartirà la trama amb Enrique Pastor, de manera que podria estar vinculat amb la carrera política de regidor o, potser, amb una nova vida amb la qual reapareixerà el veí dels baixos B. Està previst que el seu personatge aparegui ens els primers capítols de la novena temporada amb la resta d'actors habituals.

Tant l'actor com la pròpia productora estan molt satisfets amb el resultat, tot i que Telecinco, la cadena que fins a dia d'avui emetia la ficció, no ha manifestat en cap moment que La que se avecina formi part de la programació de la tardor. De moment, s'està treballant en el rodatge a l'espera de saber definitivament quan tornarà a la graella.