La popular telecomèdia El príncep de Bel-Air podria tornar a la pantalla petita, segons ha informat TV Line, per a la qual un dels actors principals, Will Smith, està preparant una versió actualitzada. El projecte es troba en una fase molt inicial de desenvolupament i ha de tenir més suport d'algun canal de televisió per seguir endavant, encara que la NBC, la cadena que va emetre dels inicis de la sèrie l'any 1990 fins al 1996, ha afirmat que estan oberts a seure a parlar amb Smith.

L'autor fa aquesta vegada el paper de productor executiu i dóna suport al projecte a través de la seva companyia Overbrook Entertainment. Es desconeix, però, si El príncep de Bel-Air serà plantejat com una reinvenció de la història dels seus inicis o com una seqüela de la ficció dels anys noranta.

El noi de Los Angeles

Des de la seva estrena a la dècada dels noranta, la sèrie se centrava en la vida d'un jove, interpretat per Will Smith, d'un barri pobre de Filadèlfia a qui la seva mare, cansada que el seu fill es fiqués sempre en embolics, l'envia amb els seus tiets al luxós barri de Bel-Air de Los Angeles. A la capital de Califòrnia, els costums del carrer de Smith, acabat d'arribar, xoquen amb l'elitisme superficial de la seva nova casa. Els Banks, que porten una vida sofisticada i amb totes les comoditats, veuran com es capgira la seva normalitat amb Smith jugant a bàsquet i amb poques ganes d'estudiar.

La seva primera emissió a la cadena americana NBC l'any 1990 va ser un èxit, i al cap de poc es transmetien els capítols per Antena 3 i, posteriorment, per Neox.

El príncep de Bel Air va conquistar la televisió de mig món durant sis temporades. Va ser una de les comèdies més exitoses dels noranta i segueix sent una de les sèries més vistes de la història de la televisió sempre que es fa alguna reposició.