Jim Carrey produirà una sèrie sobre els monologuistes dels 70

17.08.2015 | 07:23
L´actor Jim Carrey.

L'actor Jim Carrey planeja el seu retorn a la televisió amb una sèrie sobre els còmics dels anys setanta. Carrey serà el productor executiu d'aquesta nova ficció dramàtica on la comèdia dels petits locals seran la protagonista de Los Angeles als setanta.
La cadena nord-americana Showtime ha donat llum verd al rodatge que segons sembla, s'anomenarà I'm Dying up here. La sèrie, que estaria composta amb episodis d'una hora de duració, tindrà també David Flebotte en l'equip de producció.
"Qui millor que Jim Carrey i David Flebotte, qui van ser allà, per explicar la història d'aquests talentosos artistes que s'atreveixen a pujar-se a l'escenari a improvisar gags" ha afirmat Jonathan Levine responsable de Showtime que dóna ple suport a l'actor i guionista. També, ha exposat que són els més indicats per posar-se al davant d'aquest tipus de sèrie, ja que tots dos van ser ?testimonis de les actuacions reals dels joves als locals de Los Angeles. Els monologuistes de l'època alguns dels quals s'han convertit en ?celebritats amb els pas dels anys seran el centre d'atenció d'aquest nou projecte de Carrey i Flebotte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema