El rodatge de la segona temporada, que durarà més de set mesos, de l'exitosa sèrie de Televisió Espanyola El Ministerio del Tiempo acaba de començar amb noves col·laboracions, com ara Sergio Peris-Mencheta, segons ha informat la cadena, que té previst estrenar els nous tretze el pròxim any. La sèrie seguirà fidel a les seva identitat amb retrospeccions a la història d'Espanya, viatges al temps, aventures i sentit de l'humor a càrrec de la patrulla formada per Julián, interpretat per Rodolfo Sancho, Amelia i Alonso, Aura Garrido i Nacho Fresneda són els encarregats dels personatges anteriors. En aquesta nova entrega es presentaran nous personatges de renom com El Cid, que serà interpretat per Peris-Mecheta, així com l'escriptor Miguel de Cervantes i Napoleó Bonaporte, encara que aquests últims, no se sap qui els interpretarà. Una altra novetat és la incorporació de l'actor Hugo Silva, qui encara no té un paper concert.

El grup d'aventures de El Ministerio del Tiempo es trobarà amb aquestes celebritats durant els seus viatges a través del temps, que inclourà salts des de la Castella medieval al Raval barceloní de principis del segle XX, passant per moments determinants de la història com la grip espanyola o els coneguts assessinats del carrer Grillo de Salamanca.

Semblances a «Doctor Who»

D'ençà que la ficció va començar, molts han sigut els que ha comparat les trames de la sèrie de TVE amb la britànica Doctor Who, pels viatges en el temps. Els responsables d'El Ministerio del Tiempo veuen certa «similitud» amb una imatge llançada ens els próxims capítols de la sèrie de la BBC amb l'emblema de l'espanyola. En el compte de Twitter del creador de la sèrie, Javier Olivaries, també n'ha fet ressò amb «Para que luego digan...».