Una escena de la popular sèrie de televisió Friends, que va ser eliminada després dels atemptats de l'11 de setembre de 2001 a les Torres Bessones de Nova York per no ferir les sensibilitats, revoluciona avui internet i ja acumula més de dos milions i mig de visites al portal Youtube.

El fragment, de quatre minuts, arrenca quan l'ocurrent Chandler, interpretat per Matthew Perry, fa una de les seves clàssiques bromes després de llegir un cartell en l'aeroport que diu «prohibit bromejar sobre segrestar i posar bombes als avions» «No ha de preocupar-se per mi, jo em prenc les meves bombes molt seriosament», diu Chandler a un agent en el control de seguretat, és aquí on uns policies el porten immediatament a una sala per fer-li un interrogatori. «Les següents imatges van ser eliminades de l'episodi on la Rachel li explica a Ross, ja que es fa broma sobre les bombes als avions i s'havia d'emetre poc després de l'11-S», expliquen els productors en un breu text sota el vídeo. També, afegeixen tot seguit que «com a part de la història de la sèrie, esperem que aquestes imatges puguin ser vistes amb l'esperit original amb què van ser creades».

Estava previst que aquesta escena s'emetés dos setmanes després dels atemptats de l'11 de setembre, però després del tràgic succés els productors de la sèrie, emesa entre l'any 1994 i el 2004, van decidir eliminar-la.

A la versió que va substituir l'original, Monica i Chandler estan gelosos d'una altra parella, acabats de casar, als quals donen un bitllet de primera classe i intenten colar-se a la sala de primera però sense èxit.

El vídeo de la seqüència eliminada va ser publicat el 2007 però avui s'ha convertit en viral gràcies a diversos mitjans que el recuperen i ja està arribant a tres milions de visites al Youtube i segueix augmentant cada minut.