Assassinats de persones rellevants, misterioses desaparicions i robatoris sofisticats que podrien amenaçar la seguretat nacional dels Estats Units es produeixen al diari a Washington DC, la capital política del país, i a Nova York, la capital financera. Des dels dos centres neuràlgics nord-americans, aquest cap de setmana Divinity Crime Weekend s'hi endinsa i la seva programació acull l'estrena de la quarta temporada de Scandal i de Ladrón de guante blanco. A més, s'emetran maratons temàtiques d'emblemàtiques ficcions internacions d'investigació criminal com El ?cuer?po del delito, Castle i Caso abierto.

Les estrenes

Avui, a tres quarts d'onze de la nit, Caffrey tornarà a la seva feina com a assessor de l'FBI després de fugir del país en aquesta nova temporada de Ladrón de guante blanco. Tot i això, Peter Burke és conscient que els dos formen el millor equip de la Unitat de Delictes de Art del FBI de Nova York. Localitzar l'estafador fugit i retornar-lo als Estats Units seran les prioritats de l'agent federal Burke. Per altra banda, Laura Vendervoort en el paper de Sophie Covington, una bella aristòcrata nord-americana i Treat Williams com a Sam Phelps, un agent encobert, encapçalen la llista de «convidats estel·lars» de la temporada, en què també figuren Michael Weston, Brett Cullen, Judith Ivey, Victor Webster i James Redhorn, entre altres artistes.

«Tingues els teus amics a prop i els teus enemics més a prop encara» serà una de les grans màximes que Olivia Pope es veurà obligada a aplicar a la seva vida professional mentre intenta impedir que els nous secrets d'estat i assumptes turbulents dels personatges més influents de Washington surtin a la llum en aquesta nova temporada de Scandal que s'estrenarà demà, a dos quarts d'onze de la nit.