Radioset.es és el nou projecte de ràdio en línia de Mediaset Espanya per centralitzar tota la seva oferta radiofònica a internet i que comptarà amb el presentador Iker Jiménez per fer-hi el programa Universo Iker. Aquest nou projecte congrega l'accés de les emissions online en directe i a la carta mitjançant els podcasts dels programes com ara MorningGloryPartido a partido, així com nous espais que amplien l'oferta, entre ells el nou programa de Jiménez.

Segons han informat en un comunicat, el presentador, director de l'espai Cuarto Milenio que emet Cuatro, s'incorpora a l'àrea radiofònica amb un programa dedicat a diferents temes relacionats amb la història, la ciència i el misteri. A més, el magazín MorningGlory continuarà abordant els temes d'interès dels oients, amb Álvaro de la Lama i María Lama de presentadors.

La nova temporada en aquestes emissions en línia comptarà amb actualitat, entrevistes, actuacions en directe, esports, televisió, misteri, música i tendència.

Iker Jiménez i Mediaset

Fins fa ben poc, Iker Jiménez estava a la Cadena SER. El periodista basc va emetre el passat mes d'abril el seu últim programa de Milenio 3, l'espai dedicat al misteri i al paranormal que conduïa en l'emissora des del juny de 2002.

Jiménez abandona la SER després de renovar en exclusiva per Mediaset, un grup al qual també està lligat des que el 2005 va començar a presentar el programa Cuarto Milennio, a Cuatro. És un dels programes amb més antiguitat i audiència que tracta sobre els fenòmens paranormals de temes com ara ocultisme, criminologia, astronomia, entre d'altres. Amb la presència d'experts i catedràtics del tema juntament amb astrònoms, naturalistes, escriptors o periodistes.