Ràdio Televisió Espanyola retransmet el Campionat del Món d'Atletisme a l'aire lliure de Pequín des del passat dissabte 22 fins al 30 d'agost en directe des de Teledeporte, Ràdio Nacional d'Espanya i al web de la corporació.

En un comunicat, RTVE va informar que les seves plataformes emeten el campionat on participen 41 atletes espanyols, 26 homes i 15 dones, que recorreran les pistes d'atletisme de la capital xinesa per superar les dues medalles de bronze aconseguides per Ruth Beitia i Miguel Ángel López en el Mundial de Moscou el 2013. El canal temàtic esportiu i la web retransmeten en directe les proves més destacades de cada dia, tant en la sessió matinal com les de vespre, amb especial atenció a les protagonitzades pels atletes de l'equip espanyol.

El periodista Jesús Cebrián s'ocupa de les transmissions i Gerardo Cebrián i Alberto Ruiz aporten els comentaris tècnics juntament amb alguns punts de vista d'alguns dels atletes més coneguts del panorama nacional.

L'actual campiona d'Europa de salt d'altura, Ruth Beitia, i el marxador Jesús Ángel García, amb 47 cites internacionals i 11 Mundials, són els capitans de l'equip d'Espanya.