La web de RadioTelevisió Espanyola prepara Carlos de Gante, la primera ficció sonora transmèdia al voltant d'una sèrie, Carlos, Rey emperador que La 1 estrenarà al setembre i comptarà amb Álvaro Cervantes i Víctor Clavijo amb el paper de l'emperador Carlos i Francisco de Borja.

Es tracta d'una ficció sonora de cinc capítols que recrearan una conversa entre el monarca i Francisco de Borja l'any 1557, i que servirà com a complement de la sèrie, Carlos, Rey Emperador, per recordar la infància i la primera joventut de l'Emperador. Els seus mestres, la mort del seu pare i l'absència de la seva mare, el pes de la seva tieta Margarita a la seva educació, les guerres de poder convertir-se en el principal conseller del príncep, la formació cavalleresca i humanística que va rebre o la relació amb la resta de joves reis d'Europa, són alguns temes que tractarà aquesta nova ficció.

Cada un d'aquests cinc capítols anirà acompanyat d'un text que servirà de marc històric, així com informació addicional sobre personatges històrics que van ser importants en la formació de Carlos i algunes dates històriques de cada període que es tracti.