El món de la prostitució és la dura realitat a la qual s'enfrontarà Adela Úcar en la nova entrega d'En la caja, el programa que Cuatro emetrà aquesta nit, a partir de les 22h. La periodista es traslladarà concretament fins a dues àrees molt representatives de la geografia espanyola: la Jonquera i la colònia Marconi, a Madrid.

"Passejar per allà no era en absolut agradable. Per començar, veure les dones nues a la carretera és denigrant (...) Cap dona hauria de veure's obligada a exhibir-se despullada enmig del carrer per arribar a final de mes". Adela Úcar, coneguda per haver substituït Samanta Villar al capdavant del format 21 días, també visitarà el centre de Madrid. En aquesta zona, Úcar observarà el contrast entre la prostitució de carrer i la de luxe.

La presentadora escoltarà com alguns propietaris de clubs estan convençuts que fan una tasca social amb les noies que treballen als seus locals i parlarà amb clients habituals, que es mostren partidaris de regularitzar la situació laboral de les prostitutes i que neguen l'existència de l'explotació sexual.

Adela Úcar també es posarà en contacte amb les pròpies prostitutes: les que exerceixen al carrer a 15 euros el servei, les que treballen en clubs de carretera i confessen guanyar fins a 6.000 euros al mes, les que estan orgulloses de la seva professió, les que encaren la seva activitat com una feina temporal, i també les que van acabar en la prostitució víctimes de les màfies.

Després de parlar amb totes elles, la conclusió d'Adela és aclaparadora: "Les prostitutes no són conscients de l'abús que estan patint. Són doblement víctimes".

Finalment, la reportera també acompanyarà en diverses rondes una patrulla de la Policia per viure de ben a prop la tensió que existeix entre les treballadores sexuals i els seus proxenetes.