El proper dilluns els fans de la popular sèrie catalana La Riera ja podran veure el primer capítol de la nova temporada. Però la cosa no s'acaba aquí, enguany l'estrena ve acompanyada d'una edició especial d'El matí de Catalunya Ràdio amb Mònica Terribas, que fara un programa dedicat a la tel·lenovela de TV3.

Des de les deu fins a dos quarts d'onze hi haurà una tertúlia amb els especialistes en la telenovel·la La Riera del programa Divendres de Televisió de Catalunya. En concret hi intervindran l'àvia Remei, David Balaguer, Fermí Fernàndez, Anna Boadas i Espartac Peran. A la taula també hi seran presents els actors de la sèrie Carme Abril i Toni Sevilla. Més tard, Jordi Planas, a la ficció Sergi Guitart, rebrà Mònica Terribas.

Al voltant de les onze, el programa entrevistarà Esteve Rovira, director de la producció, així com Mercè Sampietro, l'actriu protagonista de la sèrie.

Despres de Clicats amb Albert Cuesta i Entre paraules de Ramon Solsona, hi haurà una taula rodona amb els nous fitxatges de La Riera: Helena Miquel, actriu i cantant; Montse Guallar, Josep Linuesa i Sergi Caballero.

A dos quarts de dotze, Fem-ho fàcil amb Núria Bàguena, directora gastronòmica de La Riera, i Oriol Carrió, de l'empresa CIBUS, encarregada de cuinar els plats de la sèrie. Per acabar, els Minoristes amb Adrià Cuatrecases, Fermí Fernàndez i David Marcé. En acabar el programa es projectarà el primer capítol d'aquesta nova temporada. L'acte es durà a terme a l'auditori d'Imagina d'Esplugues de Llobregat i estarà obert a tots els públics amb un aforament d'uns 80 oients aproximadament.