A l'octubre de 2014, el cantant David Bisbal va viatjar al Nepal al costat de Jesús Calleja per atrevir-se amb un nou repte del programa Planeta Calleja, una aventura que va servir perquè el cantant d'Almeria quedés enamorat d'una de les regions més belles del planeta i amb què més vinculació emocional té l'aventurer lleonès.

Ara, amb l'estrena de la nova temporada del programa, el cantant i el presentador tornaran al Nepal després del terratrèmol que va tenir lloc al país asiàtic a l'abril de 2015 i que va deixar desenes de milers de morts, i pràcticament en ruïnes un país ja de per si sumit en la pobresa.

En el capítol, Calleja i Bisbal viatjaran de nou a la localitat de Dolaka on ja van ser l'octubre de 2014, per explicar en primera persona com és la vida al Nepal després del pitjor terratrèmol sofert a la regió en 80 anys. Totalment al marge de les rutes turístiques, les comunicacions amb la zona on es va localitzar l'epicentre del tremolor segueixen sent, cinc mesos després, pràcticament inaccessibles per als vehicles a motor. L'objectiu de Jesús Calleja i David Bisbal serà arribar a aquesta «zona zero» en les mateixes condicions en què actualment ha de viure la gent del Nepal: circulant per camins i carreteres intransitables i caminant a peu per algunes de les rutes més escabroses a tocar de precipicis i on abunden les sangoneres.

En plena temporada de monsó, la parella patirà les inclemències meteorològiques de la zona i, sense un sostre on aixoplugar-se, es veuran obligats a dormir en campaments improvisats fins a arribar al seu destí final.