Amb l'inici del curs polític, torna el programa El Objetivo de la Sexta, amb una nova temporada que seguirà analitzant l'actualitat, oferint totes les dades i entrevistant les personalitats polítiques més rellevants. Aquesta cinquena temporada que dirigirà de nou Ana Pastor, arrencarà aquesta nit amb un especial fet des de Barcelona de cara a les pròximes eleccions catalanes, en el qual el president de la Generalitat, Artur Mas, serà entrevistat en directe i donarà totes les claus dels comicis del 27-S.

Entre les novetats de la nova temporada, El objectivo accentuarà la seva cobertura en directe i seguirà comptant amb experts i representants dels principals partits. De la mateixa manera, ?se?guiran la proves de verificació per revelar si els arguments dels polítics són veritables o falsos, així com la "Maldita hemeroteca", per comprovar la coherència del que deien abans i diuen ara.

Èxit de la quarta temporada

El objectivo va reafirmar el seu èxit amb l'especial sobre el referèndum grec del passat 5 de juliol. Gairebé 1,8 milions d'espectadors van seguir la jornada grega amb Ana Pastor. L'espai va finalitzar la seva quarta temporada el passat 28 de juny, amb una mitjana d'1,8 milions d'espectadors. Així, el programa d'actualitat política de La Sexta va millorar en gairebé 1,5 punts les dades de la temporada anterior amb gairebé 200.000 nous seguidors. Resultats que igualaven els obtinguts en la primera temporada i bastant per davant de la segona i la tercera (8,7% i 8,2% respectivament).