L'aventurer Jesús Calleja tindrà el repte d'imprimir en 3D tota la regió de Mallos de Riglos (Osca) i practicar escalada en un dels llocs més emblemàtics d'Espanya al costat de dues llegendes d'aquest esport. Aquests dos objectius constituiran el fil conductor de la nova entrega de Volando Voy, que Cuatro emetrà avui, a dos quarts de deu de la nit.

Calleja vol mostrar a tothom les utilitats de les impressores 3D recreant aquestes impressionants formacions rocoses. Per a això, convidarà un equip d'enginyers i arquitectes de la Universitat Europea de Madrid per fer una maqueta impresa exclusivament en 3D dels Mallos de Riglos. A més, farà rèpliques impreses en 3D de la població local, així com una d'ell mateix.

Per dur a terme aquesta missió tecnològica, l'aventurer comptarà amb l'ajuda d'un punkie, un runner, un cowboy i una vident. A més, Calleja escalarà amb dues llegendes d'aquest esport: Àngel Cintero, pioner de l'escalada i el primer a realitzar l'ascens al Puro, el Mallo més emblemàtic de tota la zona; i Carlos Suárez, l'escalador més avantguardista del país, que escala sense cordes i és un dels més destacats esportistes que practiquen el salt base.