La jove de Vidreres Carolina Vico Bustamante competirà per guanyar la setzena edició de Gran Hermano, el veterà reality show que Telecinco va estrenar diumenge a la nit en una gala especial.

Carolina, té 21 anys i treballa com a model i professora d'equitació en una escola de Vidreres. A més, i segons assenyalen en el seu perfil al web del programa, estudia maquillatge i perruqueria, i es considera una noia extravertida, tossuda, amb capacitat de lideratge i molt rancorosa. El seu objectiu en el famós reality és que tothom la conegui tal com és. Si aconsegueix proclamar-se guanyadora, la jove s'emportarà també un premi de 100.000 euros.

La vidrerenca competirà en aquesta edició al costat de quinze concursants més. Tots ells van entrar diumenge a la nit a la casa situada a Guadalix de la Sierra (Madrid) en el transcurs d'una gala amb la qual Telecinco va voler despertar la curiositat de l'audiència revelant, a poc a poc, els secrets dels nous inquilins de la casa. Entre aquests s'hi troben Maite i Sofía, mare i filla que dins la casa fingiran no conèixer-se; Carlos i Ivy, una parella que tampoc revelarà la seva autèntica relació; Marina, una jove que ha entrat a la casa acompanyada del seu fill petit, al qual encara ningú ha vist o Han, el jove andalús d'origen xinès que ha entrat a la casa fent creure que no parla ni entén el castellà.

L'estrena de la nova edició del format, que va comptar amb una coreografia protagonitzada per la seva presentadora Mercedes Milá, va aconseguir un 24,8% de quota de pantalla i 3.407.000 espectadors.

La primera polèmica

Com ja és habitual, Gran Hermano va arrencar amb una edició no exempta de polèmica. A les gairebé segures baralles, insults i conspiracions que es viuran, la presentadora Mercedes Milá va centrar les crítiques, sobretot a les xarxes socials, per dir «si a més el xinès és gai... pobret meu», referint-se a Han. Seguidors i detractors del reality van coincidir a criticar la xenofòbia i homofòbia del comentari fet per la catalana.