Oh happy day, el concurs de corals i grups vocals de TV3 presentat per Eduard Farelo estrena aquesta nit, a partir de les 21.55 h, la tercera temporada en pantalla amb un nou jurat, format per la cantant Chenoa, l'actor Roger Coma i el director de teatre musical Daniel Anglès. Però aquesta no és l'única novetat: també s'incorporen tres coaches, exparticipants d'edicions anteriors del programa, que ajudaran els cors a assolir el màxim nivell.

Abans de començar oficialment, el programa emetrà aquesta nit els càstings. Els grups que lluitaran per entrar al concurs en aquesta nit són 418 (Barcelona); Acoretempo (Calella de la Costa); Còctel (Barcelona); Giovinetto (Puig-reig); Gramaje Company (Premià de Dalt); Cor Guai (Barcelona); Jarks (Barcelona); Melòdics (Barcelona), i Vocal Bliss (Barcelona). La setmana vinent 9 corals més que aspiren a concursar en aquest talent coral. En total seran deu les corals que competiran per guanyar el concurs.

Després de cada actuació, el jurat en farà la valoració i votarà afirmativament o negativament, de manera que immediatament sabrem si el grup entra o no al concurs. En cas de dubte, el jurat pot demanar a un cor que torni a l'escenari al final del programa per prendre la decisió.

En aquest inici de temporada tan carregat de novetats, tampoc hi faltarà un inauguració espectacular a càrrec dels Deudeveu, guanyadors de la primera edició, que interpretaran Heroes, la cançó guanyadora de la darrera edició del Festival d'Eurovisió.

Oh happy day s'ha consolidat com un dels grans èxits d'audiència de la televisió pública catalana, recollint xifres més que notables en les seves anteriors temporades.