"Sobreviure quan tu ets l'autèntic perill" pot resumir l'argument de Rabia, la nova aposta de ficció que Cuatro estrenarà aquesta tardor. Una sèrie de suspens i acció que situa al límit als seus personatges, un grup de persones que, contagiades d'un virus que els pot transformar en bèsties, esdevenen fugitius.

Adriana Ozores, Diego Martínez, Patricia Vico, Concha Cuetos, Malena Alterio, Carles Francino, Fele Martínez o Paco Tous són alguns dels actors que componen l'elenc d'aquesta producció que s'estrenarà en una o dues setmanes, segons va anunciar dimecres el director de Continguts de Mediaset España, Manuel Villanueva, en la seva presentació. Rabia és una sèrie "de gènere i amb entitat dramàtica" que ha estat creada per a Cuatro amb l'objectiu de fer algo diferent en ficció, va indicar Villanueva, que la va descriure com "un thriller molt intens".

La sèrie s'enfronta a una societat que viu al límit: persones molt malaltes de diversa procedència se sotmeten a una "teràpia gènica", un tractament experimental extraoficial sense conèixer els seus possibles efectes secundaris. Els "contagiats" poden contraure la ràbia i convertir-se en bèsties, sent una amenaça. Així, els afectats s'han de lliurar a les autoritats per ser confinats en centres o convertir-se en fugitius.

Patricia Vico i Adriana Ozores interpreten dos personatges antagònics, una fugitiva (Marta) i una policia (Rubio), respectivament, que es reparteixen el protagonisme d'aquesta sèrie que consta en principi de vuit capítols, ja que queda oberta la possibilitat d'una segona temporada, depenent de la resposta de l'audiència.

Produïda per Isla Audiovisual, la sèrie se centra més en les emocions dels personatges, un grup molt variat de personatges i situacions, que abasta des d'un perillós delinqüent a una jove embarassada, passant per una família, una expolítica, una mare veterana o un neuròtic, entre d'altres.

Es tracta d'una aposta "arriscada", va explicar el director executiu de Mediaset, Toni Sevilla, que va dir que aquesta sèrie constitueix "un pas que havia de donar Cuatro i la ficció a Espanya".