Coincidint amb el final de l'estiu i el començament del nou curs, la comèdia diària de Cuatro Gym Tony ha decidit posar en marxa una esbojarrada setmana de portes obertes en què comptarà amb Fernando Esteso, el grup musical Dvicio, Edurne i Carmen Lomana. Tots ells protagonitzaran una sèrie de cameos interpretant-se a si mateixos o donant vida a divertits personatges al gimnàs més absurd de la petita pantalla.

La ficció produïda per Cuatro en col·laboració amb La Competencia comptarà així amb uns esquetxos especials en sintonia amb el seu humor esbojarrat que s'emetran entre avui i dijous, a partir de les 21.30 hores.

El mític actor Fernando Esteso serà el primer a arribar avui dilluns a les instal·lacions del gimnàs que regenta Tony en el paper del cap de Patricia (Cristina Alcázar), on encarnarà un despietat banquer capaç de qualsevol cosa per aconseguir tot el que es proposa. En aquest cas, el seu objectiu serà pressionar la directora del banc perquè col·loqui un producte financer de dubtosa rendibilitat entre els clients del gimnàs.

Demà dimarts, el grup musical Dvicio realitzarà una intervenció interpretant-se a si mateixos. Després que Velasco (Santi Rodrí?guez) amagui al gimnàs el quintet madrileny de pop adolescent per salvar-los de les fans, el funcionari intentarà rendibilitzar econòmicament aquesta anècdota.

Dimecres, la cantant Edurne donarà vida a Leyre, una bonica i cridanera jove que arribarà al gimnàs a la recerca de Kenny (Max Marieges), del qual s'ha enamorat després de compartir amb ell una apassionada nit.

Per tancar la setmana, Carmen Lomana interpretarà, en el capítol de dijous, Mili, una antiga coneguda de Pilar (Mar Abascal) amb qui ha compartit moltes vivències en el passat.