La sèrie The A-Team (El equipo A) tornarà la petita pantalla amb un nou equip en un projecte produït per la filla de Stephen J. Cannell, el creador original. Segons una informació del portal especialitzat Deadline, 20th Century Fox TV ha arribat a un acord per modernitzar l'emblemàtica sèrie de televisió de la dècada dels 80 que van protagonitzar en el seu moment George Peppard, Dwight Schultz, Mr. T i Dirk Benedict.

Chris Morgan, guionista i productor de la saga Fast & Furious, serà el productor executiu de la sèrie al costat de Tawnia McKiernan, filla de Cannell. El guió està sent desenvolupat per Albert Kim (Sleepy Hollow) i podria arribar a la televisió nord-americana a finals del proper any.

El equipo A es va estrenar a la cadena NBC el 1983 i va comptar amb un total de cinc temporades que la van consolidar com una autèntica sèrie de culte arreu del món. El 2010, es va estrenar una pel·lícula basada en la sèrie i protagonitzada per Liam Neeson, Bradley Cooper, Sharlto Copley i Quinton «Rampage» Jackson.

Les dones també hi seran

Si bé és cert que la nova versió de la sèrie d'acció tindrà el mateix nom i seguirà uns patrons argumentals molt similars a l'original, també cal dir que s'adaptarà als nous temps, des de diverses perspectives. Segons diu la publicació, el nou equip especial comptarà no només amb homes, sinó també amb dones. No obstant això, els seus personatges també seran fugitius d'una justicia que els acusarà d'haver comès un crim. Al llarg dels nous episodis, els personatges protagonistes s'enfrontaran a diverses situacions mentre lluiten per demostrar la seva innocència. Pròximament, els productors desvetllaran algunes de les novetats.