Crackòvia, el programa paròdia del món de l'esport, torna a partir d'avui amb energies renovades, moltes novetats i personatges nous. A banda dels imitadors habituals, Jordi Rios, Ivan Labanda, David Olivares, Pep Plaza, Cesc Casanovas, David Marcé, Oriol Cruz, Toni Albà i Carles Roig, també s'afegeixen a la llista Pol López i Albert Mèlich. La plaga de lesions que afecta els jugadors del Barça no només no afecta els seus imitadors sinó que la plantilla s'ha incrementat.

Enguany, Crackòvia ha fitxat Raúl Pérez Ortega, un dels millors imitadors d'Espanya (Josep Pedrerol, Robert Fernández). Últimament se l'ha pogut veure al programa José Mota presenta, a Todo va bien de Cuatro i fa les imitacions al Carrusel Deportivo de la Cadena SER.

En la vuitena temporada de Crackòvia s'estrenaran nous personatges com Javier Mascherano, Gerard Piqué, Sergio Busquets i Robert Fernández.

Tot i que els esquetxos continuen sent la columna vertebral del programa, aquesta temporada s'incorporen noves seccions: hi haurà un reportatge setmanal a càrrec de l'humorista Juan Carlos Ortega i, cada setmana, una entrevista molt a l'estil Crackòvia a diferents personalitats del món de l'esport de tots els temps que no es podrà veure enlloc més.

Crackòvia encara el retorn a la graella de TV3 amb moltes ganes. Ja són més de 240 capítols i 7 temporades en antena, i s'espera que el món del futbol i l'esport en general doni molts arguments per ser abordats al programa. Crackòvia va tancar la setena temporada amb una mitjana 458.000 espectadors i una quota de pantalla de 13,7%.