La comèdia de Telecinco La que se avecina continua incorporant els principals protagonistes de la seva antecessora, Aquí no hay quien viva. Si en el seu elenc ja compta amb José Luis Gil, Eva Isanta, Fernando Tejero o María Adánez, ara arribarà Luis Merlo, que interpretava en Mauri a la comèdia d'Antena 3. Segons va informar ahir Mediaset, l'actor interpretarà Bruno, un concertista de piano neuròtic, insegur i inestable que demanarà ajuda a Judith (Cristina Castaño).

La incorporació de Merlo, un actor molt vinculat al teatre i a la televisió, fill de Carlos Larrañaga i María Luisa Merlo, i germà d'Amparo Larrañaga i el productor Carlos Larrañaga, és la principal novetat de la novena temporada de la ficció, que ja s'està enregistrant.

Els nous episodis de La que se avecina també comptaran amb les interpretacions de Paz Padilla en el paper de Chusa; Ernesto Sevilla com a Teodoro, el germà d'Amador; Víctor Palmero, com a Alba, el fill transsexual dels Recio, i Isabel Ordaz com a Araceli, l'exdona d'Enrique Pastor (José Luis Gil).

Una aposta consolidada

La que se avecina va ser la sèrie sorgida d'Aquí no hay quien viva, una de les comèdies més reeixides de la petita pantalla en la passada dècada. Si bé en un principi, els seus responsables volien emportar-se a Telecinco les aventures dels veïns del Desengaño 21, les desavinences amb Antena 3, que tenia els drets, van fer que Mediaset es decantés per produir una versió diferent. Després de vuit temporades, la sèrie s'ha convertit en un dels grans èxits de Telecinco, amb 4.007.000 espectadors (23,7% de share) de mitjana en la darrera temporada.