La cadena Fox estrena avui en primícia a Espanya, només quatre dies després que el seu premiere als Estats Units, la cinquena temporada de la sèrie Homeland. La sèrie, que s'emetrà a partir de les 23.05 hores, situa ara la protagonista, Carrie Mathison (Claire Danes), a Berlín, ciutat on resideix després d'abandonar la CIA. Danes comparteix els nous episodis amb dues noves incorporacions a l'elenc: Sebastian Koch (El libro negro) i Miranda Otto (El Senyor dels anells).

La quarta temporada va acabar amb tots els protagonistes tornant als Estats Units i amb Peter Quinn (Rupert Friend) partint cap a una nova missió a Síria. Una situació que portarà Carrie a exiliar-se voluntàriament a Berlín, una ciutat en la qual treballa per a una empresa de seguretat i en la qual viu amb la seva filla i el seu nou xicot. La majoria dels nous episodis de la ficció s'han rodat a la localitat de Potsdam, situada a pocs quilòmetres de la capital alemanya.

En els nous episodis s'exploraran temes d'actualitat com la situació d'Ucraïna, les amenaces del grup extremista ISIS, la massacre a la seu de la revista Charlie Hebdo o les revelacions d'Edward Snowden, entre d'altres, segons la cadena. Creada per Alex Gansa i Howard Gordon, Homeland és l'adaptació nord-americana de la producció israeliana Hatufim (Presoners de Guerra), escrita per Gideon Raff.

La sèrie s'endinsa en el fosc univers dels serveis d'espionatge nord-americans, el terrorisme internacional i el poder a través del personatge d'un soldat capturat a l'Iraq i rescatat vuit anys després, el retorn del qual a casa desperta la desconfiança d'una agent de la CIA, bipolar i meticulosa fins a límits insospitats.