La controvertida política de Telecinco en matèria de ficció no deixa de rebre crítiques, tant per part de l'audiència com, principalment, pels actors i responsables de les sèries. Si fa uns mesos era Antonio Resines, actualment president de l'Acadèmia del Cinema, qui criticava Mediaset per eliminar de la seva programació la comèdia Aquí Paz y después Gloria, ara ha estat el torn de Gonzalo de Castro. L'actor que interpreta Pablo a la sèrie B&b (De boca en boca) ha explotat contra el grup presidit per Paolo Vasile per endarrerir l'estrena de la segona temporada de la sèrie, on comparteix protagonisme amb Belén Rueda, Dani Rovira, Fran Perea o el tossenc Andrés Velencoso.

L'intèrpret ha qüestionat, en una entrevista concedida al diari Deia, la raó per la qual s'ha retardat gairebé un any l'emissió de la segona temporada de la ficció. "Ningú sap per què. La van enviar a dormir i amb això l'han perjudicat seriosament. Després d'un any, la sèrie deixa d'interessar. Hem perdut molta audiència i em fa molta ràbia", ha argumentat. L'actor també es mostra decebut perquè així es perjudica "els companys que comencen i que han d'exhibir la seva feina".

No obstant això, i en relació al seu futur més immediat, l'actor que va donar vida a Gonzalo Montero de la comèdia 7 vidas, es mostra tranquil. "Francament, no sé els resultats ?exactes que està tenint d'audiència, ara mateix estic en un altre projecte de televisió i content, molt content, amb el teatre". Segons informa el portal Vanitatis, l'actor ha fitxat per la sèrie d'Antena 3 Bajo sospecha, que pròximament finalitzarà el rodatge de la seva segona temporada.

El cert és que l'audiència no està responent com s'esperava. Si la seva primera entrega, que es va emetre entre el febrer i el juny de l'any passat, la ficció va aconseguir un 14,3% de quota mitjana, els nous episodis amb prou feines han obtingut un 13% en quatre lliuraments. Aquests resultats decebedors també es poden explicar per l'horari d'emissió. I és que si bé la seva emissió està prevista els dimecres a les 22.45 h, sovint es retarda a les 23 h. A aquest factor, cal sumar-hi els talls publicitaris, que poden arribar a tenir una durada de set minuts.