Artistes egipcis, contractats per fer grafits en un decorat de la sèrie Homeland, han revelat que van boicotejar la producció per considerar-la "racista" fent pintades amb què es van mofar d'aquesta i que han aparegut en episodis ja emesos de l'actual cinquena temporada. La jove Heba Amin ha explicat que ho van fer per desautoritzar la sèrie nord-americana i posar en evidència que "no saben res de la regió i dels temes que estan mostrant" al públic. La sèrie ha rebut des dels seus inicis moltes crítiques per l'associació constant que fa del món àrab i la religió musulmana amb el terrorisme, alimentant d'aquesta manera els tòpics que estigmatitzen el món àrab.

L'estiu passat, Amin i el grafiter egipci-alemany Caram Kapp van ser cridats per l'artista i editor Stone per viatjar a Berlín i realitzar pintades en àrab que donessin un toc de realisme a un set de la sèrie Homeland, que recreava un camp de refugiats sirians a Jordània. Els grafiters s'ho van pensar dues vegades, a causa de la fama de la sèrie, però finalment van decidir fer-ho per demostrar la falta d'exactitud i els errors de la ficció.

"Al principi, vam decidir fer pintades que només molt pocs poden entendre, com expressions populars àrabs, que tenen un doble sentit. Però quan vam veure que ningú s'adonava del que fèiem (en el set), vam començar a improvisar i a escriure qualsevol cosa , fins i tot sense sentit", va relatar Amin. En algunes de les pintades, es poden llegir frases com "Homeland és racista" i "Homeland és un acudit, però no ens fa riure", però també altres missatges menys obvis com "Homeland és una síndria", que en àrab col·loquial significa estúpid.

Ara han decidit revelar la seva "missió secreta" coincidint amb l'estrena de la cinquena temporada de la sèrie, la setmana passada als Estats Units i molt aviat a la resta del món.