El boxejador Jero García prendrà el relleu de Pedro García Aguado en el paper de coach al programa de Cuatro Hermano Mayor. La cadena de Mediaset España ha començat amb la producció de la nova temporada del seu veterà programa de coach amb un renovat equip de psicòlegs de suport, nova direcció i dinàmiques de treball actualitzades.

Jero García és triple campió d'Espanya de Boxa, KickBoxing i Full Contact. Després de la seva retirada professional va crear una fundació d'ajuda per a la integració juvenil a través de l'esport, entrenant i becant des de llavors nens en risc d'exclusió o amb problemes de conducta.

"En aquesta societat no és estrany veure com la gent jove deambula sense rumb. Hi ha molts joves que estan perduts. I tota l'ajuda que pugui tenir aquesta persona és poca. Tot compta", afirma Jero, segons una nota de premsa enviada per la cadena.

La vida està farcida de cops durs que cal saber encaixar. Si aquests no et vencen, et faran més fort. Sobreposar-se al dolor, aixecar-se de terra i plantar cara a l'adversitat de nou, fins a alçar-se amb la victòria. Així ho entén Hermano Mayor, el veterà programa de Cuatro. I així ho viurà en aquesta vuitena temporada que ja està en fase de producció i per a la qual comptarà amb un nou coach que sap millor que ningú el que significa, literalment, "llepar el terra": Jero García.

El programa inaugura una temporada plena de novetats i canvis en el programa. La tasca de coa?ching i ajuda per a joves amb problemes, motor del programa, es mantindrà inalterable, però aquests nous programes en producció introduiran un renovat equip de psicòlegs, al qual s'incorpora Bárbara Tovar, experta en educació adolescent i que col·laborarà amb Jero en la posada en marxa de les noves activitats.