La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha requerit a Atresmedia perquè adopti les mesures oportunes per a una correcta adequació de la qualificació per edats dels continguts de la telenovel·la El secreto de Puente Viejo, qualificada com a «no recomanada per a menors de 7 anys». L'organisme també suggereix que s'asseguri que l'emissió d'aquest programa s'adeqüi a les franges de protecció establertes tant en el Codi d'Autoregulació de Continguts Televisius i Infància com en la Llei General de Comunicació Audiovisual.

La telenovel·la El secreto de Puente Viejo s'emet a Antena 3 de dilluns a divendres en un horari que va aproximadament des de les 17.40 a les 18.45 hores, per la qual cosa està inclòs dins de la franja horària de protecció reforçada de les tardes dels dies feiners (de 17.00 a 20.00 hores).

La CNMC ha analitzat diversos capítols i considera que alguns dels continguts visionats incorren en supòsits de «violència física, psicològica o domèstica o de greus conflictes emocionals o situacions que generen angoixa» que, per la seva presència i tractament, «no són adequats per ser visionats per nens menors de 12 anys».

Per l'òrgan regulador, aquests supòsits no han de ser emesos en aquesta franja horària d'especial protecció per als menors ja que Atresmedia ha signat el Codi d'Autoregulació, que fixa una sèrie de continguts «potencialment perjudicials» per a la infància que han de ser qualificats com «no recomanats per a menors de 12 anys».

La CNMC ha donat al grup audiovisual un termini de deu dies des de la notificació de la seva resolució per adequar la qualificació per edats dels continguts d'aquests programes, i adverteix que l'incompliment d'aquest requeriment podria donar lloc a l'obertura d'un procediment sancionador.