TV3 comença a rodar un «thriller» protagonitzat per Clara Segura

«Nit i Dia» narrarà lluita d'una metge forense que busca l'equilibri entre la seva vida personal i professional

25.10.2015 | 00:00
Protagonistes principals.

Televisió?de Catalunya comença demà dilluns el rodatge de Nit i?Dia, un thriller realista ambientat a la Ciutat de la Justícia, l'Institut de Medicina Legal de Catalunya i diverses localitzacions de Barcelona i la seva àrea metropolitana. La nova aposta de ficció, produïda per Mediapro, comptarà amb Clara Segura de protagonista.
Creada per Lluís Arcarazo i Jordi Galceran, i escrita amb la col·laboració d'Oriol Paulo i Jordi Casanovas, Nit i?Dia comptarà amb la direcció de Manuel Huerga i Oriol Paulo. Pablo Derqui, Marc Martínez, Miquel Fernández, Mario Gas, Vicky Peña, Rosa Gámiz, Carme Sansa, David Verdaguer i Mireia Vilapuig, entre d'altres, completen l'elenc interpretatiu. La sèrie constarà de 13 capítols de 50 minuts cadascun.
Aquesta nova sèrie narrarà la vida quotidiana d'una jove metge forense i el conflicte entre la seva voluntat de portar una vida normal i el contacte diari amb la realitat més crua. La trama arrenca el dia que la forense Sara Grau, casada amb un alt executiu d'una multinacional, inicia un tractament de fecundació assistida. En aquest mateix dia, en una autòpsia, la metgessa creu reconèixer el cadàver sense identificar d'un desconegut amb qui va tenir una breu relació extramatrimonial.
Aquest descobriment coincidirà també amb l'aparició del cadàver d'una anciana assassinada; una nova víctima del que sembla que és un assassí en sèrie. A partir d'aquí es desencadenen una sèrie de fets que capgiren la vida de la protagonista i de la resta de personatges.
Però, a banda de la importància de les trames, Nit i Dia és, sobretot, una història de personatges que viuen a cavall entre el costat més fosc de la vida i el desig de portar una existència normal: un jutge atrapat entre dues dones, un psiquiatre traumatitzat pel seu passat, executius amb dues cares o delinqüents que no poden deixar de ser-ho. I també és un retrat de Barcelona, amb les seves llums i les seves ombres. Com tots els personatges d'aquesta sèrie.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema