El canal Super 3 emetrà cinc pel·lícules i moltes sèries en «Una Castanyada de por!»

31.10.2015 | 00:00
«Amics: en Rondinaire i l´illa dels monstres», una pel·lícula d´estrena.

El canal Super3 ha preparat una programació especial per celebrar la Castanyada, avui dissabte, 31 d'octubre i demà diu?menge, 1 de novembre. A més de moltes pel·lícules que es podran veure durant tot el cap de setmana, una d'elles d'estrena, hi arribarà la nova sèrie Pumpkin reports, coproduïda per TV3. Dins de la «Castanyada de por!», també es podrà veure l'estrena de la pel·lícula Amics: en Rondinaire a l'illa dels monstres.
El cap de setmana arrenca aquesta tarda, a les 18.30 hores, amb l'estrena de la sèrie Pumpkin reports, coproduïda per TV3, TVE i la Rai, amb Motion Pictures i Young Jump Animation. L'argument comença quan en Max Green descobreix que els seus nous germans adoptius són extraterrestres del planeta carbassa Kemii-Lar i que han vingut a la Terra per ajudar els seus a preparar una invasió. Així mateix, tots els episodis que s'emetin des del matí de les sèries habituals del canal infantil de TV3 estaran relacionats amb els misteris associats a la màgica nit de Halloween i la castanyada.
En l'apartat de pel·lícules, avui s'emetrà L'Scooby-Doo i el fantasma de la bruixa (a les 15.45 hores) i Tom i Jerry: la pel·lícula (a les 19.45 hores).?Demà, diumenge, serà el torn de L'Scooby-Doo i la llegenda del vampir (a les 15.45 hores), Papa, sóc una zombi (a les 17 hores) i Tom i Jerry i el tresor del galió pirata (a les 19.55 hores). D'altra banda, el film d'estrena Amics: en Rondinaire i l'illa dels monstres, una divertida i emocionant història sobre homes i monstres, es podrà veure en dues parts: avui, dissabte, a les 17 hores i demà, diumenge, a les 18.25 hores.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema