El Ministerio del Tiempo s'ha convertit en un autèntic fenomen que aixeca passions entre els seus seguidors. Tant és així que els fans han aconseguit participar en un dels capítols de la nova temporada de la sèrie de Televisió Espanyola, en col·laboració amb Onza Entertainment. Cinquanta seguidors de la ficció es convertiran en funcionaris en un lliurament en què es declara la quarantena al Ministeri.

Segons ha informat la productora, la visita dels fans va coincidir amb la notícia de la concessió del Premi Ondas a la Millor Sèrie de ?l'Any per El Ministerio del Tiempo, que els fans van rebre amb gran enrenou. Els seus creadors, Javier Olivares i Anaïs Schaaff, es trobaven signant els exemplars del llibre sobre la sèrie que es va regalar els assistents quan va arribar la notícia, rebuda amb una gran ovació. Olivares va respondre: "Aquest premi és també part vostra".

Els responsables de la producció van organitzar un càsting virtual per elegir els afortunats que participarien en la seqüència del capítol cinquè de la segona temporada d'El Ministerio del Tiempo. En només dos dies, van rebre més de 1.200 sol·licituds. Per a l'ocasió, i a causa de la petició aclaparadora dels seguidors a les xarxes socials, l'equip de guionistes de la sèrie ha escrit una seqüència en la qual ells són figurants.

La segona entrega de la ficció, que va començar a rodar-se el pasat mes d'agost, comptarà amb 13 capítols en què la patrulla més viatgera de la televisió creuarà les portes del temps per resoldre nous errors que podrien canviar el curs de la història. El Cid, Cervantes o Napoleó seran alguns dels grans personatges històrics amb els quals es trobarà la patrulla formada per Rodolfo Sancho, Nacho Fresneda i Aura Garrido en els seus viatges. Hugo Silva i Sergio Peris Mencheta són algunes de les noves incorporacions.