Ricky Rubio serà el nou amfitrió d'Antonio Díaz en el tercer lliurament de El mago Pop: 48 horas con..., l'espai de Discovery?Max que té per objectiu convertir la rutina d'una celebritat en un continu espectacle de màgia durant dos dies sencers. Després d'aconseguir-ho amb el campió de motos Jorge Lorenzo i els germans Roca, el popular mag es proposa ara sorprendre una figura d'altura del bàsquet internacional.

Díaz visitarà Ricky Rubio als Estats Units. L'únic jugador de bàsquet que amb només 20 anys ho ha guanyat gairebé tot: l'Eurolliga, l'Eurobasket, la Lliga ACB, la Copa del Rei de bàsquet, la Supercopa i la medalla de Plata als Jocs de Pequín, compartirà secrets amb el mag català, qui li descobrirà tot allò que és capaç de fer amb una pilota de bàsquet.

Rubio és avui en dia una de les estrelles dels Timberwolves de Minnesota i s'ha guanyat el sobrenom de «el mag de la NBA», per la seva espectacular habilitat amb la pilota. Un autèntic do que compartirà amb Antonio Díaz, qui durant dos dies omplirà de màgia la vida d'aquesta estrella de l'esport dins i fora de la pista de bàsquet.

I és que el mag sorprendrà no només el mateix Rubio, sinó també a la seva família i alguns amics.