Judit Neddermann, Sara Pi i Alessio Arena canten per «El disc de La Marató»

06.11.2015 | 07:05
Judit Neddermann durant l´enregistrament de «Sense tu tot em canvia».

El nou tast d'El disc de La Marató és una oda a la importància de sentir-se acompanyat. El Killing me softly, que el 1973 va popularitzar Roberta Flack, es converteix en Sense tu tot em canvia, interpretada per tres veus que es fan companyia: Judit Neddermann, Sara Pi i Alessio Arena.
Una nit, la poetessa Lori Lieberman va sentir la cançó Empty chairs cantada per Don McLean (conegut per American pie). Li va agradar tant que des de llavors sempre li va fer companyia, fins al punt que li va dedicar un poema: Killing me softly with his blues. El 1971, Charles Fox i Norman Gimbel van inspirar-se en el poema per compondre Killing me softly, que el 1973 va popularitzar Roberta Flack i, més endavant, The Fugees. Tota una oda a la ?importància de sentir-se acompanyat.
Sense tu tot em canvia està interpretada a tres veus. Judit Neddermann és la cantautora catalana revelació, guanyadora del Premi Martí i Pol i d'un Premi Arc. Sara Pi és la veu més prometedora del rhythm'n'blues. I Alessio Arena, un cantautor napolità que viu a Barcelona.
Aquest tercer tast d'El disc de La Marató després d'He oblidat com es viu, amb Niña Pastori i Qualsevol nit pot sortir el sol amb Macaco es va estrenar ahir al TN Vespre de TV3, i avui es podrà escoltar a El matí de Catalunya Ràdio. També Els matins de TV3 dedicaran el tema, que es trobarà inclòs dins del disc solidari.
El disc de la?Marató es posarà a la venda el diumenge 29 de novembre, només dues setmanes abans que se celebri La Marató 2015, enguany centrada en la diabetis i l'0besitat, el diumenge 13 de desembre. Aquesta edició estarà presentada per Toni Cruanyes i Ana Boadas.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema